קלונקס שהפסיק לעבוד

דיון מתוך פורום  התמכרות

04/07/2015 | 22:59 | מאת: חיים

שלווש אני בן 27 ליפני שנתים וחצי חוויתי חמישה ימים של חרדה איומה שהגעתי לכדי כמעט אישפוז ....מה שהוציא טותי מהבוץ זה היהלום הוורוד כמו שטןמרים הקלונקס לקחתי כדור וחצי עשרים דקות כל החרדה של החמישה ימים עברה עאילו לא הייתה ......התחלתי עם ציפרלקס אןתו זמן 8 חודש לקחתי...ובמקביל כל יום 2 כדורים חצי מיליגרם קלונקס ...בקיצור כל הרגשה הכי קטנה שלא באה לי טווב הייתי רץ לכדור וגם סתם בלילה הייתי לוקח בישביל הכייףף בקיצור לא הייתי חייב ממש את הקלונקס פשוט לא היה לי כח להפסיק איתו בהגרגה ליפני שלושה שבועות התחילו חרדות ודיכאון קצת ופשוט הכדורים הפסיקו לעבוד ואני מוצא את עצמי לוקח 4 5 ביום של חצי מיליגרם .... מה עושים איך מפסיקים ? התחלתי טיפול ליפני עשרה ימים בסרוקסט ..העם יש כדורי הרגעה בימקום הקלונקס ? בינתיים עד שהסרוקסט יתחיל לעבוד ואז אני יפסיק עם כל הבנזו?

שלום, ראשית אינני רופאה ואין בסמכותי לתת לך ייעוץ בנושא מינוני תרופות. עליך לגשת לקבלת ייעוץ רפואי, אצל רופא משפחה או פסיכיאטר להתאמת הכמויות המתאימות לך. חשוב מאד להיות במעקב בנושא זה. מעבר לכך, הייתי ממליצה לך לחפש איזושהי מסגרת טיפולית, שיחות ותמיכה. זה נכון שתרופות נוגדות דכאון וחרדה הן בעלות השפעה גדולה ועוזרות מאד, אבל חשוב גם לקבל תמיכה. כפי שראית, לעיתים נדמה שפתאום הכדור "מפסיק לעבוד"- הכדורים אינם כדורי קסם. מוזמן להמשיך לשתף. בהצלחה!

16/08/2015 | 05:36 | מאת: פלוני

כנס לאתר naisrael.org.il ,קבוצת תמיכה בחינם

מנהל פורום התמכרות