מכור לאוכל

דיון מתוך פורום  התמכרות

28/07/2014 | 23:34 | מאת: שי

היי, לפני כשנתיים ירדתי 15 קילו, שמרתי על זה במשך שנה ו9 חודשים. ב3 חודשים האחרונים עליתי 13 קילו, אני לא יכול להסתכל על עצמי, אני נעשה עייף מאוד, אני מזיע מאוד, הבגדים שלי לוחצים עליי, אני מתבייש לצאת מהבית, הנשימה שלי כבדה יותר. אני לא מצליח לשחזר את ההצלחה שהייתה לי כשירדתי את ה15 קילו (נרשמתי אז לקבוצה), נרשמתי שוב לקבוצה ואני מרגיש שזה לא עוזר לי. אני מבזבז את כל המשכורת שלי על אוכל, אני לפעמים לוקח חופש מהעבודה ומייעד את כל היום בקניית אוכל. אני מגעיל את עצמי, אני אוכל בהסתר, שאף אחד לא יראה, אמא שלי מחביאה אוכל מפניי.. אני באמת לא יודע מה לעשות, בא לי למות!!

29/07/2014 | 08:21 | מאת: אינה ארצי

היי שי. אתה אכן מתאר התמכרות לאוכל. בכלים שיש לטיפול בהתמכרות אפשר לסייע: העבודה צריכה להיות משולבת פסיכולוגית - טיפול בהתמכרות והתאמה של תפריט נכון ע"י דיאטנית. עבודה אינה פשוטה אך בהחלט אפשר להגיע לתוצאות ולאיכות חיים. הטל שלי 0524777174 בהצלחה

16/08/2015 | 05:56 | מאת: פלוני

oa -אכלני יתר כפייתים,אחי אני מבין אותך לגמרי כי כל מה שתיארת גם אני עושה ועשו לי,חפש בגוגל את oa,יש להם קו מידע,תתקשר,זה חינם,אנונימי ועובד

מנהל פורום התמכרות