האם מסוכן להגמל במכה אחת?

דיון מתוך פורום  התמכרות

14/07/2014 | 21:38 | מאת: חסוי

לאחר תקופה ממושכת כמעט 3 חודשים של שימוש בפרקוסט 10 יום ביומו,כל יום 4-8 כדורים,ובחודש האחרון של השימוש כבר הגעתי ללקיחת 8-10 כדורים ביום,והחלטתי להפסיק במכה אחת כבר כמעט יממה שאני לא משתמש,אין לי צורך או תלות בכדורים,אבל יש תופעות,בחילות הזעה חולשה סחרחורות שחור בעינים,השאלה בסופו של דבר,האם אחרי כל הנתונים האלו שהצגתי פה,מסוכן להפסיק את השימוש במכה אחת ללא התייעצות רפואית..?

לקריאה נוספת והעמקה
25/07/2014 | 14:47 | מאת: אינה ארצי

היי מה שאתה מתאר זוהי תסמונת גמילה מאופיאטים (פרקוסט הוא אחד מהקבוצה הזו). באופן כללי קריז תסמונת גמילה, זהו חלק בלתי נפרד מהתהליך, עם זאת אני כן הייתי ממליצה שרופא נרקולוג ינחה אותך בתהליך. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות