התמכרות לכדורי שינה

דיון מתוך פורום  התמכרות

26/06/2014 | 08:54 | מאת: רינת

שלום, אבא שלי בנאדם בן 64, התמכר לכדורי שינה ופיתח בהם תלות בלתי נשלטת. זה קרה כתוצאה מזה שלפני שנה הוא סבל מדיכאון וחרדה בתקופה של חצי שנה בערך. אחריי שכבר יצא מזה, המשיך עם כדורי השינה שהיה נוטל יחד עם תרופות הדיכאון, אבל עכשיו הוא מכור לכדורי השינה בצורה קשה, בחודש האחרון זה נהיה עוד יותר גרוע ככה שהוא לוקח כדור בלילה ובבוקר שלמחרת. בבקשה תעזרו לי, אני לא יודעת למי לפנות בנושא....איך גומלים בנאדם מבוגר מכדורי שינה? למישהו יש פתרון מקצועי בשבילי?

12/07/2014 | 23:05 | מאת: אינה ארצי

שלום רב. נכון לפנות לפסיכיאטר. עדיף כזה שמתמחה בתחלואה כפולה.בהצלחה

מנהל פורום התמכרות