נייס גאי בגיל 16

דיון מתוך פורום  התמכרות

07/06/2014 | 12:34 | מאת: מישה

תקשיבו אני בן 16 אני מהילדים האלה ששומרים על עצמם וכל זה דואגים לעצמם וזה אתמול שתינו וודקה וחברים שלי הביאו נייס גאי מחוזק X20 ובחיים לא עישנתי סיגריות ונייס גאי בכלל ואז אתמול לקחתי כמה שחטות גדולות ומאז יש לי כאבים מאוד חזקים בשרירים ויש לי איבוד זיכרון ויש לי שאלה -- מהפעם היחידה הזאת יכול לקרות לי משהו רע ? נגיד לכמה מהחברים שלי יש להם טיקים בגלל הנייס ועכשיו אני מפחד שגם לי יהיה או אפילו דברים יותר גרועים (נייס גאי יכול להיתפס בבדיקת דם או שתן ? )

08/06/2014 | 23:37 | מאת: אינה ארצי

היי מישה. 1. אכן נכון שנייס גאי יכול לגרות לתופעות רעות כבר מפעם הראשונה. 2. לא זה לא נתפס בשתן. תלמד מהחוויה הלא נעימה, אני בטוחה שתסיק מסקנות בהצלחה

מנהל פורום התמכרות