נרקולוג בכפיה

דיון מתוך פורום  התמכרות

08/05/2014 | 06:23 | מאת: מוטי

א ני מכיר אדם בן 67 . אדם משכיל ובעל דעה עם בעיית אלכוהוליזם.יש לו בעיות בכבד כאילו שאם ימשיך לשתות יהיה בסכנת חיים. נמצא במעיין דיכאון ומסרב לקבל טיפול רפואי. האם יש איזה טיפול של נרקולוג או כל טיפול אחר שיכול לעזור לאדם שלא מוכן לקבל עזרה ?

10/05/2014 | 22:37 | מאת: אינה ארצי

שלום רב אין טיפול בכפיה. יש אפשרות לעשות התערבות עם המשפחה ולנסות לעורר מוטיבציה לעשות שינוי. יכול להיות שאם הוא בדכאון או סובל מהפרעה אחרת, טיפול מותאם יכול להפוך את הקערה על פיה.בהצלחה

מנהל פורום התמכרות