אייך נגמלים מסבוטקס?

דיון מתוך פורום  התמכרות

06/03/2014 | 20:19 | מאת: רונית

שלום רב, אחי משתמש בסבוטקס משהו כמו 4 או 5 שנים וכל זה התחיל שנתנו לו כדורים לכאבים כי היה לו פריצת דיסק משם התדרדר לסבוטקס כמו כן הוא גם מכור לשעבר אבל לא השתמש בחומר כבר 20 שנה יש לציין כי הכדור הנורא הזה שיבש לו את כל החיים והוא ממש רוצה להגמל ממנו אבל לא יכול הקריז שלו קשה יותר מחומר הוא גם ניסה להוריד במינון אבל לא הצליח לסיים עם הכדור שאלתי היא באם ישנה איזה זריקה או גמילה שאת יודעת עליה ואת יכולה לכוון אותנו? בברכה רונית

19/03/2014 | 17:20 | מאת: אינה ארצי

היי רונית, הגמילה מסבוטקס חייבת להיות מלווה באיש מקצוע, נרקולוג או פסיכיאטר. תיצרי איתי קשר אנסה להפנות לאיש מקצוע שיוכל לסייע

מנהל פורום התמכרות