התמכרות למריחואנה

דיון מתוך פורום  התמכרות

02/03/2014 | 20:52 | מאת: אריאל

הבן שלי בן 17 מעשן מריחואנה כבר כמה חודשים ולאחרונה העלה מינון מתחיל מהבוקר לא הולך לבית ספר לא מצליח לקום בבוקר ובקיצור לא ממש מתפקד. רוצה המלצות לדרך טיפול בו הוא בינתיים לא מסכים לטיפול אבל אמרנו לו שזה תנאי והוא חייב מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על מקום טוב לגמילה? אשמח לכל עצה טובה. תודה לכולם

04/03/2014 | 07:47 | מאת: אינה ארצי

שלום אריאל. כל הכבוד שהתעקשתם והצבתם גבולות. בגיל הזה ובהתמכרות בכלל, כאשר בן אדם מאבד שליטה, הוא זקוק למישהו שיסייע לשמור על עצמו. יש כמה מקומות גמילה: יש סגורים המומלץ הוא דווקא ציבורי - "לכישוע" או "רטורנו" (פרטי חלקית)יש מסגרות פתוחות "אלסם" במקום המגורות או יחידה לטיפול בהתמכרויות ברווחה. אם פונים לסקטור הפרטי חשוב להגיע למטפלים בעלי רישיון ומקום תרגישו שבאמת יכול להיות יעיל לכם. בגיל הזה נכון שגם אתם תהייו מעורבים בתהליך, גם כי משפחה זה כוח וגם לתת קונטרה ללחץ חברתי והבדידות שמאפיינת את הגיל. אם תרצו להרחיב 0524777174

04/03/2014 | 07:51 | מאת: אינה ארצי

שלום אריאל. כל הכבוד שהתעקשתם והצבתם גבולות. בגיל הזה ובהתמכרות בכלל, כאשר בן אדם מאבד שליטה, הוא זקוק למישהו שיסייע לו לשמור על עצמו. יש כמה מקומות גמילה: יש סגורים המומלץ הוא דווקא ציבורי - "לכישוע" או "רטורנו" (פרטי חלקית) יש מסגרות פתוחות "אל-סם" במקום המגורים או יחידה לטיפול בהתמכרויות ברווחה. אם פונים לסקטור הפרטי חשוב להגיע למטפלים בעלי רישיון ומקום אשר תרגישו שאתם יכולים לסמוך עליהם ויכול להיות יעיל לכם. בגיל הזה נכון שגם אתם תהיו מעורבים בתהליך, גם כי משפחה זה כוח וגם לתת קונטרה ללחץ חברתי והבדידות שמאפיינת את הגיל. אם תרצו להרחיב 0524777174

מנהל פורום התמכרות