מבקשת עזרה!

דיון מתוך פורום  התמכרות

07/12/2013 | 22:03 | מאת: מימי

שלום.בעלי השתמש בקוקאין תקופה. נקי כי 4 חודשים. מנהל חיים רגילים .עובד בלילות מתעמן בחדר כושר כבוע באופן מקצועי הכול כמו בעבר.(נראה טוב עולה במשקל.) מתלונן שעדיין יש לו תחושות מוזרות כמו קול שנהלם,נדודי שינה, תחושה מוזרה ברגליים(חלשות),עיניים אדומות בלי כל סיבה.אולי כדאי לקחת איזה שהוא ויטמינים או תרופה לחיזוק מארכת חיסונית(אימוניטט) כנרה זה תוצאה משימוש?יכול להיות? מבקשת שתעזרי לי בבקשה!

08/12/2013 | 10:42 | מאת: אינה ארצי

מימי שלום. בעלך מתמודד עם מחלה - מורכבת ומסוכנת. כאשר מפסיקים להשתמש, מתחילה ההתמודדות. זהו מאבק קשה אשר מצריך את כל המשאבים האפשריים: תמיכה, עזרה, גבולות ועוד. חשוב שבעלך יעשה בירור רפואי מקיף ואף יפנה לאיש מקצוע שמתמחה בהתמכרות. קוקאין זה סם שנלקח בצורה מאוד אינטנסיבית שפוגעת בהרבה מערכות בגוף ובאנשים קרובים בסביבה. אם תרצי להרחיב 0524777174

08/12/2013 | 16:19 | מאת: מימי

אינה שלום!בעלי כרגה נקי כמו שהמרתי מיוזמתו בלבד.לפי מש הוא אומר אין לו חשק לחזור.פשות מפריים לו כול הסימפטומים שכתבתי לפני זה.אולי יש איזה שה הוא טיפול תומך לזה.תודה.

מנהל פורום התמכרות