התכווצות שרירים, רעידות, בחילות, לא ישנה בלילות

דיון מתוך פורום  התמכרות

05/11/2013 | 15:17 | מאת: אוף

אני לא יודעת אם זה נובע מכך שהפסקתי את כל הכדורים הפסיכיאטרים או מזה שלא שתיתי אלכהול כבר חמישה ימים (בד"כ שותה כל יום). אבל אני מרגישה פיזית ונפשית נורא! תהיה לי הזדמנות לשתות אלכהול רק היום בשמונה וחצי בערב ואני לא יודעת איך אני אשרוד עד אז, חמש וחצי שעות. והאם זה יעביר את התסמינים? והרופאת משפחה לא מוכנה לרשום לי כדורי הרגעה כי היא חושבת שאני הולכת להתאבד מה עושים?!!?!?!?!?!?!?!? אני עצבנית כבר ומי-ו-א-ש-ת

17/11/2013 | 09:03 | מאת: אינה ארצי

שלום. ראשית, נשמע שזו תסמונת גמילה. היא עלולה להיות מסוכנת, כדאי שאיש מקצוע רופא שיפקח על כך. שנית, את עושה שימוש לרעה בכדורים ואלכוהול. המצב של ערבוב ושימוש לרעה באלכוהול וכדורים עלולים להיות סכנת חיים ואני חושבת, שהרופא שלך צודק - את חייבת לקבל עזרה - דחוף. 0524777174

מנהל פורום התמכרות