התמכרות לאוכל

דיון מתוך פורום  התמכרות

12/10/2013 | 17:15 | מאת: חסוי1

כבר הרבה זמן אני אוכלת בלי הפסקה למרות שאני מודעת להשלכות של כך..למשל מקודם אכלתי בננה ולאחר מכן הרגשתי רצון לאכול עוד , ניסיתי להילחם בהרגשה זו אך לא הצלחתי ולבסוף אכלתי פחזניה, 2 קוראסונים, קורנפלקס בקערה עם חלב ולחמניה עם גבינה. ובכל זאת הרגשתי צורך לאכול עוד אבל כאבה לי נורא הבטן והפסקתי. פעמים רבות ניסיתי להפסיק עם זה ואף הצלחתי בחלקם אבל זה כל פעם חוזר לי מחדש. אני כבר לא יודעת מה לעשות..האם יש לכם איזשהו פיתרון תודה רבה :)

13/10/2013 | 22:17 | מאת: אינה ארצי

את חייבת להגיע לייעוץ ולהתחיל בתהליך. זה ויסות רגשי והתנהגותי יחד עם דיאטה שינוי מערך החיים כולו. אני נמצאת בטל 0524777174 בהצלחה

מנהל פורום התמכרות