אייך להפסיק משככי כאב אופיואידים

דיון מתוך פורום  התמכרות

10/10/2013 | 01:16 | מאת: מוטי

שלום רב אני כבר כחודשיים וחצי לוקח סוגים שונים של כדורים ומדבקות. כשבועיים אוקסיקונטין 20 מ"ג פעמיים ביום , שבועיים אוקסיקונטין 40 מ"ג פעמיים ביום ומדבקות פנטה 12. בחודש האחרון אני לוקח מ.י.ר. 30 מ"ג פעם ביום ומדבקות פנטה 25 אני מרגיש שהכאב כמעט וחלף לו. אייך אני מפסיק בהדרגה? האם לחתוך את הכדור לחצי? מה אני עושה עם המדבקות? האם חייב לגשת לרופא לקבל כמה כדורים 15 מ"ג ומדבקות של 12 או שיש שיטה אחרת? בתודה מוטי

13/10/2013 | 22:11 | מאת: אינה ארצי

היי מוטי, אתה זקוק לעבוד במקביל בשתי חזיתות. 1. רפואי - רופא מטפל ו\במידת הצורך רופא נרקולוג. שנהם יתנו לך תשובה לגבי חלק הפיזיולוגי. חלק הנפשי כדאי שיהיה מגובה ע"י מטפל יקל עליך. כי גמילה זה תהליך קשה ומורכב. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות