לא יודע איך להפסיק להמר

דיון מתוך פורום  התמכרות

09/10/2013 | 14:40 | מאת: אנונימי

שלום לכולם. אני מהמר במשחקי הלוטו מעל לשש שנים ועדיין ממשיך להמר באופן קבוע. אני רוצה להזהיר אתכם לא להיכנס לתחום ההימורים. מלבד הביזבוז הכספי שכבר עבר את סכום הארבעים אלף שקל!!!! תחושות ההחמצה שנילוות הרבה פעמים להגרלה לא שוות את כאב הלב ואת חמיצות הלב הנלווית למתח ולאכזבה מהגרלה להגרלה. לצערי, איני יכול להפסיק להמר. היצר גבר עליי אבל סכום ההשקעה שאני משקיע ירד מארבע מאות שקל להגרלה אחת לחמישים עד שישים שקל להגרלה ואני מתמיד בזה כבר קרוב לארבע שנים.הקושי להפסיק נובע גם מהיצר של ההימור וגם מסיבה נוספת שחוויתי על בשרי לפני כשלוש שנים: בכל שבוע שלחתי טופס רגיל במחיר של 46 שקלים יחד עם האקסטרה ועוד טופס דאבל לוטו במחיר 11 שקל לשתי משבצות שסימנתי. באותה הגרלה החלטתי לא לשלוח את טופס הדאבל עם המספרים הקבועים שמאוחר יותר הסתבר שעלו בגורל ולא זכיתי בשבעה מליון שקלים במקום זה ישבתי שבעה על תחושת ההחמצה הגדולה. ההחמצה הזו גורמת לתסכול רב עד כדי מצב של דיכאון חמור, חוסר תיאבון ואף איבוד עניין בחיים. אני קורא לכם לא להתפתות ולא להיכנס להימורים כי מובטח לכם מפח נפש אחד גדול כי הסיכויים הם נגדכם. מלבד זה יש כאלה שאומרים מקסימום לא זכיתי השקעתי במדינה. העניין הוא שכסף רב הולך למשכורות שמנות לעובדי מפעל הפיס ולחברות פירסום שמאכילות אותנו בתחושה שאנחנו הזוכים הבאים. מנכל מפעל הפיס מרוויח 920 אלף שקל בשנה ומשרדי פירסום מרוויחים מיליונים. הצעתי לכם לא להתפתות שימרו על הכסף שלכם ובזה יהיה הרווח שלכם. הלוואי והיה מישהו שמייעץ לי את העיצה הזו לפני שנים. היום הייתי מאושר יותר, עם יותר כסף ופחות קמטים על הפנים. בהצלחה לכולם עם ההתמכרות שלהם.

13/10/2013 | 22:08 | מאת: אינה ארצי

שלום לך, מסר חשוב ונכון. אם אתה זקוק לקצת סיוע אפשר לפנות לעמותת "אפשר" ליחידות לטיפול בהתמכרויות ולמטפלים שמתמחים בהתמכרויות. וכמובן, GA בהצלחה

מנהל פורום התמכרות