מחשבה טורדנית

דיון מתוך פורום  התמכרות

02/10/2013 | 13:22 | מאת: מכורה

שלום. אני חודשיים אחרי שרוול אבל לא הפסקתי לאכול פחמימות ושאר חברים טובים כמו גלידות שייקים וכדו'.. אם חשבתם שאחרי קיצור קיבה לא אוכלים אני פתחתי ליין חדש.. מתפוצצת באותו רגע אבל ישנה אפשרות להמשיך אחרי מנוחה של מס' דקות.. המחשבות על אוכל לא מפסיקות להטריד אותי ואני בהחלט חזרתי לסורי. ברצוני לשאול האם היפנוזה או אברהמסון יכול לעזור לי? או מה יכול לעזור לי? בבקשה מענה!!!!

13/10/2013 | 22:04 | מאת: אינה ארצי

אני חושבת שאפשר בהחלט לנסות, למרות שאני בהתמכרות לא מאמינה שיש פתרונות הקסם. נדרשת עבודה קשה על ויסות רגשות, דחיית סיפוקים, החזרת השליטה לידיים שלך. לדעתי מטפל בהתמכרויות עם שילוב של קבוצות לעזרה עצמי, הן הפתרון היעיל ובטוח יותר, בעיקר לאורך זמן. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות