לאינה דחוף

דיון מתוך פורום  התמכרות

29/09/2013 | 20:58 | מאת: יעקב

אני לפני כ-שנתיים חליתי בסרטן הריאה וקיבלתי נגד כאבים את הסירופ אוקסיקוד במינון של 5cc 3 פעמים ביום נגד הכאבים שהיו לאחר הניתוח ולאחר מכן קיבלתי את התרופה מהרופאת משפחה באופן קבוע וללא אבחנה שלה וללא שליחתי למרפאת כאב ועד היום מזה שנתיים אני צורך אותה באופן קבוע ולא יכול לחיות חיים בסיסיים בלעדייה כשאנינסה להגמל בבית אני מרגיש כאבי שרירים חולשות נשימה לא סדירה מה את ממליצה לי לעשות על מנת להגמל מכך ? ואני בן 47 זה נורא דחוף לי אם תוכלי לענות תודה רבה

29/09/2013 | 21:13 | מאת: אינה ארצי

יעקב שלום. הרבה בריאות. השאלה מורכבת מדי לענות דרך הפורום. אתה צריך לעבור משהו מבוקר רפואית, במטרה למזער נזקים ולנסות לשפר איכות חיים. הטל שלי 0524777174 להתייעצות נוספת .

מנהל פורום התמכרות