אינה ארצי

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/09/2013 | 09:37 | מאת: אסי

דברתי איתך פעם שעברה בנושא הדפיקות לב ... קראתי הודעה מאחד הפסיכאטרים והוא רשם ככה. שברגע שמעשנים סם כולשהו ואז מקבלים אתקף חרדה.. ואז במצב שמעשנים עוד פעם החרדה יוכלה להמשך שנים רבות . זה מה שהוא רשם . כי בעצם אחרי שקבלתי אתקף חרדה מהעישון אז בעצם המוח ניהיה רגיש מאוד ובעצם הוא עבר תראומה . כדורים אני לוקח רמוטיב מתכוון לקחת 3 חודשים ולא יותר כי זה פוגע בתיפקוד המיני מאוד אחרי חודש ממש הרגשתי את זה ציפרלקס על היום הראשון ישר עשה לי בלאגן . דבר ראשון חשוב לי לציין שהדפיקות לב המהירות הם לא באופן קבוע .. אבל זה קורה לי הרבה שאני מרגיש תלב ממש קופץ . ואת הבטן . ויש לי מחשבות חיוביות אני תמיד חושב חיובי והכול אבל הבעיה שאני חרד מהחרדה אני חושב הרבה על זה שאולי נפגע לי חלק במוח וכול מיני שטויות ... *חשוב לי שתעני לי על השאלות האלו בבקשה רציתי לדעת מה הסיבה בעצם שהלב דופק מהיר זה בגלל עניין מחשבתי תת מודע ? בעצם נוצר לי דפוס מחשבתי מסוים במוח ? או שזה בגלל שהמוח עבר תראומה באופן פיזי ממש.. ולוקח זמן עד שהוא משתקם .. ? תודה רבה.

28/09/2013 | 18:51 | מאת: אינה ארצי

אסי שלום. עדיין אין לנו מספיק מידע על מוח האדם, כדי לתת תשובה מושכלת לשאלתך. מה שבטוח, הנך במצוקה והדבר מפריע למהלך תקין של חייך. כדאי לפנות לאיש מקצוע ולנסות לבדוק את העניין לעומק, כדאי להגיע לפגישה עם איש מקצוע. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות