לא יכול להפסיק לחשוב על סמים..

דיון מתוך פורום  התמכרות

10/09/2013 | 19:12 | מאת: שאול

ככה מגיל 12 התחלתי לגעת בסמים אבל לא יומיומי. נגעתי הרבה באלכוהול חשיש פטריות וקקטוסים. ולפעמים פעם בכמה חודשים יצא לי לקחת דברים כמו קלונקס קטמין וסמים בסגנון. ככה הייתי בגמילה לא מזמן יצאתי ונפלתי. אבל נכון לעכשיו אני מסתכל על עצמי לא מעניין אותי בחורות . לא מעניין אותי כלום. אני כבר 3 חודש בבית ואני בקושי יוצא. אני לא עובד אין לי חברים. וגם כסף אין לי ובגלל זה אין לי איך להתארגן. אני לא יכול להפסיק לחשוב על סמים אפילו לא נעים לי להגיד את זה : אני מחפש את זה. אני מחפש כזה להיות מכור... ובחיים לא הגעתי למצב של יומיומי ברצף של שבוע ומעלה. בבקשה אני חייב עזרה אני בודד וזה מה שעובר לי בראש כל הזמן (גם בשביל לעלות ביטחון ולהעיף פגמים שיש לי) . גמילה בטח שאני לא ילך. אני חייב עזרה!

11/09/2013 | 11:09 | מאת: אינה ארצי

שלום שאול, נשמע שאתה במצב נפשי שלא מאפשר לך לקבל עזרה. חשוב לגייס מערכות תמיכה להגיע לקבל עזרה מקצועית. עומדות לפניך אופציות טובות מקצועיות וחינמיות - לפנות דרך הקופה לפסיכיאטר וליחידה לטיפול בהתמכרויות בעיר מגוריך. ביחידה יכולים לסייע לך לארגן את חייך ולהתחיל לתהליך של גמילה. אל תשכח התמכרות זו מחלה של מעידות לא להתייאש בהצלחה

מנהל פורום התמכרות