מיסטר נייס גאי לא באמת בחור נחמד

דיון מתוך פורום  התמכרות

06/09/2013 | 10:15 | מאת: ד

שלום התנסיתי פעמיים בחומר נייס גאי או מבסוטון ובפעם הראשונה באמת שהיה דווקא כיף אבל בפעם השנייה זה דפק אותי לגמרי זה קרה בחודש אוגוסט יצאתי החוצה וגלגלתי לעצמי סיגריה שמתי ממש קצת מהחומר ומהשחטה הראשונה שלי הכל התחיל בהתחלה קצת צחקתי ואחרי בדיוק דקה התחיל לכאוב לי הראש הרגשתי שהוא נשרף,אז חזרתי הביתה סיפרתי להורים שלי והם שמו לי משהו קר על המצח אבל זה לא עבד והמשיך לכאוב ונעשה יותר גרוע העיניים שלי היו אדומות ושרפו ממש הידיים שלי רעדו ממש לא הצלחתי לנשום הייתה לי סחרחורת חזקה והתחלתי להקיא במשך משהו כמו 4 שעות. יום למחרת נסעתי לבית חולים ובדקו אותי ואמרו לי שאין לי כלום אז חזרתי הביתה ומאז עד עכשיו הראש לי עדיין כואב יש לי סחרחורות הקאות צורבות לי העיניים, אז בבקשה תעזרו לי כי באמת שקשה לי לסבול את זה כבר חודשיים אז זה דחוף בבקשה תעזרו לי!!!

28/09/2013 | 18:17 | מאת: אינה ארצי

שלום לך. אכן נייס גאי הוא סם שגורם לתופעות גופניות ונפשיות לא רצויות, לעתים קרובות. אנו נראה מקרי הרעלה רבים, לעתים לא מאובחנים. יש תופעות לוואי של חרדה (התקפי חרדה) ודכאון. אני ממליצה לפנות לרופא ולקבל טיפול מתאים

06/03/2014 | 20:42 | מאת: ש

שלום רב, אנו 3 סטודנטיות במדעי החברה, ומחפשות משתתפים שיסכימו לשבת עמנו כשעה על כוס קפה על מנת להבין את נושא סמי הפיצוציות. הדבר מתבצע באנונימיות מוחלטת. לפרטים: [email protected]

מנהל פורום התמכרות