עישנתי פעם אחת לפני שנה וחצי ונפגעתי

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/08/2013 | 14:28 | מאת: אסי

עישנתי סם מסוים (אין לי מושג איזה אבל זה הייה משהו חוקי וחשבתי שאם זה חוקי אז זה בסדר) בגלל התמימות שלי!! וזה קרה לפני שנה וחצי ויותר .. ועד היום כול פעם יש לי דפיקות לב מהירות והגוף נכנס למתח וחרדה ואני יודע שכשהגוף בחרדה אז הסרוטנין לא יוכל לעלות .. ובכול מצב יש לי דפיקות לב מהירות כול לחץ קטן מה שלא הייה לי לפניי !! חשבתי שזה יעבור לעבד וזה לא עבר לבד. .. אני מבין שהגוף שלי במצב הזה כי הגוף הלב או המו נכנסו לתראומה חד פעמית וזה נשאר באופן קבוע . עכשיו לפי ההגיון שלי מה שיוכל לעזור לי זה תרופות שיעשו ההפך יכנסו למוח כול מיני חומרים מריגים באופן קבוע ואז זה יעבור .. הרופא נתן לי רמוטיב .. והוא אמר לי אם לא יעזור אני יביא לך כדורים מיוחדים שמיועדים ממש להוריד תדפיקות הלב המהירות (משהו מכיר ?) לדעתכם רמוטיב יוכל להחזיר את המצב שלי לטבעי ? או שחבל לבזבז זמן וצריך משהו הרבה יותר חזק .. ?

25/08/2013 | 14:30 | מאת: אינה ארצי

שלום אסי, ראיתי את התופעה לא מעט פעמים,בעיקר לאחרר עישון ,נייס גאי, או סמי פינצוציות אחרים. אתה צריך להגיע לאבחוןל לאישש מקצוע: פסיכאטר שמתמחה בתחלואה כפולה ולקבל טיפול מתאים. במקביל להגיע למטפל יסייע לך בהתמודדות עם התופעה בהצלחה

25/08/2013 | 17:53 | מאת: אסי

הבנתי בסדר תודה רבה... רציתי לדעת האם בדרך כלל טיפול בכדורים כמו למשל ממשפחת SSRI אמור לפתור תבעיה ? ולהחזיר תגוף למצבו הטבעי ?

מנהל פורום התמכרות