החוקים באישפוזית

דיון מתוך פורום  התמכרות

18/06/2013 | 11:08 | מאת: אסתי

בן משפחה שלי נמצא כעת באישפוזית, ואני מתקשה להבין למה לא מאפשרים לו לשמור על קשר בצורה של שיחות טלפון איתי. אני מרגישה שהוא יכול להיעזר מאד מתמיכה כזאת. אני מניחה שההנחיה לבודד את הנגמל בשבועות האלה מבוססת על הנסיון שנצבר. שאלתי היא אם הנסיון הזה לוקח בחשבון שייתכן שלטיפוסים שונים (במקרה שלי: טיפוס תלותי) מתאימה דרך שונה?

19/06/2013 | 22:26 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, אכן יש הגיון רב בתהליך המאפשר לנגמל להתנתק מהעולם שהוא רווי בסמים או מושא התמכרות אחר ועם כל המשתפי פעולה עם התמכרותו.... צריך לזכור שהתמכרות מתקיימת עם אנשים שנשארים עם המכור בכל מחיר ובצורה מסוימת נותנים לזה לקרות. נכון שאדם יתרכז בשינוי וינסה להשיל מעצמו את הדפוסים התלותיים וה"חולים" שלו. בהצלחה ואנני אשת בשורות עבורך

מנהל פורום התמכרות