התמכרות לאדם?

דיון מתוך פורום  התמכרות

29/04/2013 | 19:27 | מאת: נעמה

שלום לך! אני מעוניינת לדעת משהו- האם דכאון, לב שבור שנובע מפרידה מבן זוג... ואני לא מדברת על מוות. דכאון שמלווה בהמון בכי, חוסר תפקוד ותאבון, רצון להתנתק מהסביבה ולהיות לבד, וכן מדובר בפרידה טרייה של כמה ימים בודדים וזה קשר שהחזיר מעמד שנים ופתאום איננו נגמר וצד אחד פשוט נכנס לזה יותר מידי ואינו מתפקד כלל אפילו שזה טרי מאוד. השאלה היא: אם נמצאים במצב הזה של השברון לב המון המון שנים וחווים את זה כל פעם מחדש עם בני זוג שונים את הפרידות הנוראיות האלה במשך שנים... האם יכול להיגרם נזק לגוף מהמשבר הזה? למשל: התקף לב בגיל צעיר? שיכול אף לגרום למוות מוקדם? או מוות שלא בהקשר להתקף לב, האם זה יכול להשפיע לרעה על הגוף בעתיד? תודה

06/05/2013 | 22:30 | מאת: אינה ארצי

היי נעמה. המקרה נשמע מורכב. אשמח לקבל קצת יותר פרטים או שאלה מעט ממוקדת יותר

מנהל פורום התמכרות