גמילה מאלכוהול לבני הגיל השלישי

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/03/2013 | 17:40 | מאת: יפעת יוסף

שלום, שמי יפעת, אבי כבן 79 אלכוהוליסט המתכחש לעובדת היותו אלכוהוליסט , האם ניתן להכניסו למרכז גמילה בגילו , סביר להניח שיסרב לכך , בשים לב כי אימי נפטרה לפני כשבועיים והמצב עימו מחמיר

28/03/2013 | 17:41 | מאת: אינה ארצי

שלום יפעת, הבעיה היא אכן חמורה ומחייבת התייחסות, בעיקר ברמה הגופנית. שתיית אלכוהול וגמילה עלולים להיות מסוכנים בגיל מבוגר. אני ממליצה לפנות לרופא משפחה ואולי לרופא נרקולוג להתייעצות. במקביל להגיע לאיש מקצוע - לדבר ולקבל תמיכה. סביר כי אביך באבל כעת. את יכולה ליצור קשר להתייעצות נוספת 0524777174

מנהל פורום התמכרות