תלות והתמכרות קלה לריטלין

דיון מתוך פורום  התמכרות

10/03/2009 | 01:43 | מאת: shlomy

אני רוצה לדעת אם יש תרופת הרגעה או משהו אחר שיכול לעזור לי להתגבר יותר בקלות או לגמרי על הכמיהה לריטלין בעבר risperidal עזר לי נתנו לי אותו נגד אובסיביות אבל הוא גם גרם לי אי צורך בכדור ופשוט גרם לי להתעלם מכל הבעיות וכל התסכולים וכל הדברים שגרומים לי כמיהה לריטלין בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד.

11/03/2009 | 14:01 | מאת: אינה ארצי

שלומי שלום, שאלה מאוד חשובה ולא פשוטה. ריטולין היא תרופה מאוד יעילה לטיפול בהפרעות קשב וריכוז, כאשר היא נלקחת בהוראה רפואית. כמו כל תרופה שנלקחת על דעת עצמנו, השימוש הופך די מהר,לשימוש לרעה, הדומה לשימוש לרעה בסמים אחרים. נשמע לי, השעברת את הגבול - אתה מדבר על כמיהה, על צורך בתרופה/סם אחרים ע"מ להתמודד עם ההשלכות של השימוש. אני אשמח אם תכתוב יותר פרטים, כדי שאוכל לתת תשובה. ההמלצה על סמך הנתונים שבשאלתך: לפנות לרופא פסיכיאטר - להתאים טיפול תרופתי לבעיתך ובמקביל לפנות לעזרה להתמודד עם הכמיהה. אתה משתמש בריטלין כסם (ריטלין נמצא בקבוצת הממריצים/מעוררים). בהצלחה ואני פה כדי לעזור.

מנהל פורום התמכרות