בהקשר לשיחתנו (תלותיות)

דיון מתוך פורום  התמכרות

04/03/2013 | 14:03 | מאת: נתנאל

שלום רב שמחתי מאד לראות את תגובתך בקשר לזה שאני תלוי במטפלת שלי. חשבתי על זה קצת וזה נראה לי שאני לא מסוגל ואני די פוחד זה מאד רגיש אצלי רציתי לשאול בתור מישהי שהיא נייטרלית ובעלת נסיון רב בתחום או לייעץ לי כי אני ממש לא יודע איך לצאת מהפלונטר הזה. מה את היית אומרת למטופל שלך במצב כזה ואיך אני אמור להתמודד התלותיות הזאת יש לך כמה טיפים בשבילי? ןלא רק איתה בכלל האם יש בכלל פתרון. אשמח לתגובה תודה

06/03/2013 | 19:55 | מאת: אינה ארצי

היי נתנאל, לצערי אין טיפים וקיצורי דרך, זוהי סוגייה טיפולית משמעותית ביותר. חשוב לעבוד על זה, מניסיוני, הדברים הללו נפתרים בתוך הקשר ועבודה על זה תסייע לך לצאת מהפלונטר ולעבוד על נושא הנשים ככלל. אני מניחה, שזה נושא קשרים עם נשים הנו מורכב. בהצלחה הנך מוזמן לעלות התלבטויות מפורטות יותר

מנהל פורום התמכרות