החלטה לגבי גמילה ממוצץ עקב מחלת פה והטלפיים

דיון מתוך פורום  יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם

30/10/2009 | 13:37 | מאת: אוסנת

שלום, בתי בת שנתיים+4 חודשים חלתה לפני שבוע בדיוק במחלה פה והטלפיים היום היא אחרי במהלך כל השבוע היא נמענה מהמוצץ כי הבינה שכואב לה אני מרצוני זרקתי את כול המוצצים רק אציין שבתי מבקשת תמוצץ בשלבי העייפות ובשינת צהריים ולילה בד"כ לא מסתובבת איתו במהלך היום השבועיים האחרונים הוציאה גם מספר שיניים בו זמנית וכל הזמן חיפשה לחכך את החנייכים עם המוצץ ביום רביעי האחרון שהחלה להרגיש טוב היא חיפשה אותו ואז אמרנו לה שיש לו פצעים למוצץ והוא ידביק אותה ויכאב לה האמת ביקשה אותו מספר פעמים בודדים בצהריים לא ביקשה אותו מהמטפלת ובלילה הראשון ביקשה בלילה שני כבר לא היום קצת בכתה ביקשה אותו יש לי בבית מוצצים חדשים ושוקלת לגמול אותה באופן סופי אבל פוחדת לעשות לה איזהשהוא בעיה רגשית לא יודעת איך לנהוג היא ילדה ראשונה... אשמח לקבל עזרה דחופה

שלום אוסנת, מקווה שגם עזרה לא דחופה תועיל במשהו, או שמצאת מענה קודם. להזכירך, הפורום הנ"ל עוסק ביחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם. אבל אם שאלת - ההחלטה לגבי מתן מוצץ או לא נעשית בד"כ כאשר התינוק צעיר יותר. מאחר והחלטת על שימוש במוצץ לבתך, אין סיבה לנצל את תקופת המחלה לגמילה, היא צעירה ולמה לא לאפשר לפעוטה להמשיך ליהנות מהמוצץ ? אשמח לשמוע ממך, נוחי

מנהל פורום יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם