אמא סבתא מודאגת

דיון מתוך פורום  יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם

27/06/2009 | 13:59 | מאת: מ

אני בת 54 הבת שלי בת 32 ואמא ל2 בנות מקסימות ו חכמות. כבר שנה שיש משבר ב נישואים שלה. אם לא מגיעים להחלטה עם להמשיך למרות שיתחילו טיפול זוגי. אני מאוד מודאגת מה יהיה .. איך הבנות הסתדרו.. הגדולה בת 9 מאוד סגורה ורגישה. אני לא ישנה מרוב מחשבות. אם עלי לדבר איתם..?

שלום אמא סבתא, משבר בחיי הבת מכניס דאגות ללב ויותר מכך כאשר נכדים מעורבים. ובתך ובעלה מטפלים בעניין, גם אם לא ידוע כרגע לאן המשבר יוביל - לתיקון בנישואין או לפירוקם. להם קשה עכשיו. מאד קשה. מה שמעודד זה שהם לוקחים את עצמם להתייעצות מקצועית. מהי מטרתך בשיח עימם? אם אבין יותר אדע למה להתייחס. נוחי

מנהל פורום יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם