ברור בקשר למחקר חדש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

07/09/2008 | 15:07 | מאת: ליה

קראתי מחקר על ניתוח גידולי מוח שבו בעצם בעזרת לפרסקופ וקרן לייזר מגיעים לגידול וממיסים אותו המחקר התבצע בפריס האם משתמשים בטכניקה זו גם בארץ והאם זה מתאים לאסטרוציטומה פילוציסטית בחדר השלישי תוך הסננה לתלמוס? תודה מראש ליה

07/09/2008 | 16:46 | מאת: ד"ר אנדי קנר

ליה שלום, בניתוחים לכריתה של גידולי מוח קיימים מספר אביזרים, מכשירים וטכניקות. רוב המכשור כולל אנדוסקופ ולייזר נמצא בארץ ובשימוש. ההחלטה הסופית במה להשתמש היא על המנתח לפי הידע, יכולת, מיקום וסוג הגידול. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח