מחקר GBM

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

04/09/2008 | 23:21 | מאת: בן

ערב טוב. לאבי בן ה-65 אובחן GBM במצב מתקדם, בשני הצדדים בחלק הקדמי של המוח. ד"ר צבי כהן, ד"ר הדני, ד"ר בוקשטיין פרופ' טלי סיגל ופרופ' צבי רם, הסבירו כולם שכבר אי אפשר לנתח, אבל המליצו כולם לבצע הקרנות וטיפול כימותראפי בטמודל. אנחנו מאוד רוצים להצטרף למחקר ה-NovoTTP בראשומך. האם לדעתך אבי מתאים? האם יש אפשרות להצטרף? תודה רבה, בן

06/09/2008 | 21:11 | מאת: ד"ר אנדי קנר

בן שלום, המחקר לחולי GBM לאחר טיפול קרינתי בלי או עם טמודל. אפשרות להשתתפות במחקר NOVOCURE ניתן לבדוק אחרי קבלת כל הנתונים ובדיקת החולה. בברכה דר א. קנר

מנהל פורום גידולי מוח