GLIOMATOSIS CEREBRI

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

04/09/2009 | 11:16 | מאת: ש'

שלום ברצוני לשאול לגבי טיפול נסיוני באמצעות תרופת AVASTIN לגידול במח מסוג GLIOMATOSIS CEREBRI (סיכויים, סיכונים, תופעות לוואי וכו'). כמו כן היכן ניתן למצוא את המידע העדכני ביותר על כך?

04/09/2009 | 14:32 | מאת: ד"ר אנדי קנר

ש' שלום, GLIOMATOSIS CEREBRI מחלה נדירה. אין מחקרים או ניסיונם קליניים. שיקולים לגבי הטיפול נובאים מניסיון עם מחלה דומה: glioblastoma או GBM . התאים של המחלה דומים אבל ב GLIOMATOSIS CEREBRI ההתפשטות גדול יותר. בGBM הטיפול בavastin ניראה תוצאות יפות והיום רוב המחקרים בתחום הגילומות סביב התרופה AVASTIN. אפשר למצאו הרבה מידע על avastin ו GBM. הצלחה שבת שלום דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח