שנט וסלולרי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

08/08/2008 | 09:04 | מאת: טלי

האם מותר להישתמש בטלפון סלולרי לאנשים שיש להם שנט מתכננן בראש? האם אין בעיות מגנטיות בזמן הנחת הסלולרי בסמוך לאוזן שם מותקן השנט? האם משהו נתן את הדעת על כך? מה המלצתך בעיניין?

08/08/2008 | 11:00 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שלום טלי, בניגוד לקוצב לב שקירבה של טלפון סלולרי יכול לגרום להפרעה, לא קיים סכנה בשסתום מתכוון של שנט. כדי לשנות את שסתום צריך להשתמש במגנת חזק ישירות. לטלפון סלולרי אין אפקט מגנתי משמעותי. בברכה דר א. קנר מומחה נוירוכירוגיה ורדיוכירורגיה לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 מ"ר ת"א איכילוב: 03-6974075

08/08/2008 | 12:43 | מאת: עוד משהו לגבי מגנט

שלום ותודה על תשובתך. אם כך מדברייך אפשר להבין שבדיקת תהודה מגנטית יכולה לגרום לשינויים בשסתום של השנט, דהיינו אם נירצה לברר האם השנט עובד היטב ונעשה את הבדיקה הוא עלול לגרום לצרה אחרת...

מנהל פורום גידולי מוח