שימוש בטלפון סלולרי משנת 94 + כאבי ראש מרובים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/08/2008 | 22:14 | מאת: בני

שלום ד"ר, אני בן 31. מחודש דצמבר שנת 94 אני מדבר בטלפון סלולרי,בין 10 ל-16 שעות בחודש בממוצע. לאורך השנים הייתי כמה פעמים אצל ניורולוג לבדיקה שיגרתית,ולדברי הרופא הכל היה תקין. בחודשים האחרונים,התחילו לי סחרחורות קצת יותר מגדר הרגיל,ובכמה מהמקרים חשתי שעליי לשבת מיידית כי אם לא,אתעלף או אסתחרר עד נפילה. בזמן דיבור בסלולרי בזמן האחרון אני חש כאב באזור של מעל האוזן(כסנטימטר מעל האוזן) האם הכאב והסחרחורות מלמדות על התרחשות בתוך הראש ? האם עליי לחשוש ? תודה מראש על תשובתך. בני

07/08/2008 | 10:02 | מאת: ד"ר אנדי קנר

בני שלום, עד היום אין מיידע או עדות על כך ששימוש בטלפון סלולרי גורם למחלות או גידולים בראש. נכון לעכשיו אין תוצאות של מחקרים לדווח ארוך. קיימות המלצות חדשות של משרד הבריאות. ביום ב' 11.8 משעה 10:30 עד 13:30 תתארח בפורום gov.il נציגת משרד הבריאות - דר' סיגל סדצקי, שתענה על שאלות הגולשים בכל הקשור לסרטן ושימוש בטלפון סלולרי. כולם מוזמנים. בברכה דר א. קנר מומחה נוירוכירוגיה ורדיוכירורגיה לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 מ"ר ת"א איכילוב: 03-6974075

מנהל פורום גידולי מוח