מחקר בנושא חלומות

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

05/08/2008 | 15:26 | מאת: נעה

שלום, שמי נעה, ואני סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה רפואית. במסגרת לימודיי בחרתי להשתתף בסמינר בנושא חלומות, בהנחייתה של פרופ' תמר קרון. אני מעוניינת לחקור חלומות של אנשים החולים בסרטן, במטרה לבדוק האם עולים בחלום תכנים המשותפים לאוכלוסייה זו. לשם כך, אשמח לעזרתכן/ם... מי שמעוניין/ת לתרום למחקר, אנא פנו אלי במייל: [email protected] ואצור עמכן/ם קשר. השימוש בחלומות ייעשה בצורה אנונימית לחלוטין, ורק לצורך מחקר זה. תודה רבה! נעה.

06/12/2008 | 20:49 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שלום

06/12/2008 | 22:11 | מאת: נעה

שלום ד"ר קנר, הודעתך הגיעה ללא תוכן. אשמח לשמוע תגובתך, שבוע טוב, נעה

מנהל פורום גידולי מוח