שאלה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

04/08/2008 | 14:59 | מאת: כ

שלום התגלתה לי לימופמה מוחית . אלו דרכי טיפול אתה מציע הדרך הרגילה ( כימו+הקרנות ) שבה קיים סיכון לפגיעה בקוגנטיביות. או bbbd שזהו טיפול "יחסית" חדש ללא ידע מצטבר לגבי תוצאותיו לטווח רחוק ( מאוד ) תודה רבה

06/08/2008 | 21:54 | מאת: ד"ר אנדי קנר

כ שלום, טיפול ללימפומה כולל כימותרפיה (דרך ווריד או עורק) טיפול קרינת או שליף. בנוסף קיימים טיפולים במסגרת מחקר. טיפול המסגרת מחקר מסוג BBB הוא טיפול מעוד קשה עם הרבה תופעת לואי קשות שעד היום לא נראה תוצאות טובות יותר מטיפולים קונבנצוינלים. כדי לקבל תמונה מלא של כל האופציות אני ממליץ להתייעץ עם רופא נוירו-אונקולוג. בברכה דר א. קנר מומחה נוירוכירוגיה ורדיוכירורגיה לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 מ"ר ת"א איכילוב: 03-6974075

מנהל פורום גידולי מוח