מנינגיומה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

28/04/2009 | 04:11 | מאת: סמושי

שלום דר.קנר,אני יודעת טוב שחוקית אי אפשר לתת שמות של חולים אבל שאלתי היא אם זה נעשה בתיאום עם חולה מסוים לפי הסכמתו,כי חיפשתי מלא ולא הצלחתי למצוא פשוט אם תוכל לקשר אותי עם חולה שהוא בעצמו מסכים לפגישה בבית החולים בו אתה עובד ביום שאני באה אליך ליעוץ או אפילו לשיחת טלפון ואם זה בלתי אפשרי גם אני מבינה ומעריכה אותך מאד תודה דוקטור

28/04/2009 | 12:47 | מאת: ד"ר אנדי קנר

תישלחי לי את הפרטים שלך ואני אבדוק עם חולים את אפשרות לצור קשר. [email protected]

מנהל פורום גידולי מוח