כריתת מניגיומה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

02/07/2008 | 12:17 | מאת: נורית

לאחר שכרתו לי מניגיומה גדולה בראש נשאר חלק ובבדיקת MRI התגלה שהחלק שנשאר גדל והוחלט על הקרנה אחת מסיבית . ברצוני דעת האם אפשר לעשות את ההקרנה בהרדמה מלאה.? אני מאוד חוששת מהבדיקה. האם יש אפשרות טיפול אחרת?

04/07/2008 | 09:09 | מאת: ד"ר אנדי קנר

בטיפול למנינגיומות קיימות 3 אופציות: ניתוח, קרינה או מעקב בלבד. טיפול קרינתי לא כואב. האם מדובר בטיפול רדיוכירורגיה החלק הפולשני וכאב היא התקנה של מסגרת סביב הגולגולת. במקרה מסוים אפשר להשתמש במסגרת לא פולשני לטיפול אחת פעמי ואז הפרוצדורה אינו כאבת. בברכה דר א. קנר מומחה נוירוכירוגיה ורדיוכירורגיה לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 מ"ר ת"א איכילוב: 03-6974075

13/04/2009 | 00:28 | מאת: סמושי

שלום נורית אני צריכה לעבור ניתוח לכריתת מנינגיומה ומאד חוששת אפשר ליצור איתך קשר להבין ממך כמה דברים והמון תודה מראש

מנהל פורום גידולי מוח