סירינגס

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

03/08/2008 | 12:45 | מאת: טובה

סירינגס חוזר רחב באזור הגב העליון והעורף לאחר שבעבר נותח - קיארי עם סימנים נוירולוגים משמעותיים אצל בן 15 האם לנתח? האם יש אפשרות להמתין עם הניתוח לסמנים נוירולוגים משמעותיים יותר ? האם יש סיכוי / התחיבות שלאחר הניתוח הסמנים יעלמו או שלא מומלץ להגיע לניתוח חירום? האם הניתוח הוא אכן מורכב? האם זכאים לחוות דעת שניה ?

03/08/2008 | 14:25 | מאת: ד"ר אנדי קנר

טובה שלום, הפורום לשאלות על לגידולי מוח וטיפולם. בברכה דר א. קנר מומחה נוירוכירוגיה ורדיוכירורגיה לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 מ"ר ת"א איכילוב: 03-6974075

מנהל פורום גידולי מוח