תוצאות של בדיקה בתהודה מגנטית של המוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

03/08/2008 | 12:42 | מאת: יעל

אבקש לקבל הסבר מה המשמעות של מוקדי הארכת סיגנל בחומר הלבן משני הצדדים בסדרות flair t2 דרוש בירור דמיאלינטבי בתודה מראש

03/08/2008 | 14:24 | מאת: ד"ר אנדי קנר

יעל שלום, מדבר בשינוים בחומר הלבן של המוח. הממצא הכי שכיח בבדיקת MR. המשמעות תלוי בסיפור של החולה, סיבת הבדיקה MR ובממצאים נוספים ב MR (מספר, גודל ומיקום של המוקדים, שינוים לאחר מתן חומר ניגוד . האבחנה מבדלת כוללת מצב תקין ללא משמעות חולני, מחלות דלקתיות של רקמה מוחית או כלי דם מוחית, גידולים או שינוים ניוונים. בברכה דר א. קנר מומחה נוירוכירוגיה ורדיוכירורגיה לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 מ"ר ת"א איכילוב: 03-6974075

מנהל פורום גידולי מוח