בעיות זיכרון ובלבול

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/04/2009 | 15:35 | מאת: גיא

שלום. אני בחור בן 30 בריא בדרך כלל. בשנה האחרונה התחלתי לסבול מבעיות זיכרון ובלבול קל ומידי פעם לעיתקים רחוקות וסחרחורות. כמו כן בלי שום קשר אני סובל מחרדה קלה ודכאון אך לא מקבל תרופות כלשהם. האם יכול להיות קשר בין הבעיות שהזכרתי לחס וחלילה,גידול כלשהו במח? או שמדובר בתופעות עקב החרדה? האם צריכים להיות עוד סימנים שמעידים על גידול?

07/04/2009 | 09:22 | מאת: ד"ר אנדי קנר

גיא שלום, התלונות שלך דורשים בירור. המלצתי בדיקת רופא מטפל ולפי הצורך נוירולוג. בברכה חג שמח דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח