גידול במוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

01/07/2008 | 19:04 | מאת: יוסי

שלום רב, עקב הדרדרות מהירה, אובדן הדיבור ובילבול אושפז אבי בבית חולים. בדיקת CT הראתה שיש לו גידול בראש. כרגע הוא מקבל טיפול בסטרואידים ובהקרנות. האם יכולת הדיבור תחזור לו בהמשך הטיפול? מהם הסיכויים? והאם הטיפול ימנע את הצורך בניתוח ראש?

04/07/2008 | 08:57 | מאת: ד"ר אנדי קנר

באבחון של גידול או תהליך במוח יש מספר שלבים. CT ו MRמוח הם חלק חשוב בשלב הבירור. תשובה סופית לגבי אופי הגידול אך ורק ביופסיה יכול לתת. סוג הטיפול והפרוגנוזה הסתמך באבחנה הסופית. היכולת להשתפר תלים ביחס של הגידול לאזור התפקודי ובתגובות לטיפולים. בברכה דר א. קנר מומחה נוירוכירוגיה ורדיוכירורגיה לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 מ"ר ת"א איכילוב: 03-6974075

25/08/2008 | 05:21 | מאת: חגית

לאבא שלי גילו לו בצקות במוח ולאחר מכן עים הסימנים הבינו שמצבו לא טוב וסביר להניח שיש לו גידול הרופאים אמרו שתוך כמה ימים יעשו לו את בדיקת IMRהוא בן 71 ורק לפני יומיים גילנו ולפני שבוע וחצי בערך התחילו אצלו כל הסימנים למחלה השאלה שלי האים יש ריפוי לזה ?האם יש לבן אדם בן 71 לעבור בין אם זה ניתוח או הקרנות סיכוי להצליח ?האם כדאי לקחת את הסיכון בניתוח ?איך יודעים מה טוב מה עדיף אוליי עדיף ככה לחכות ולהמתין כי ידוע לי שגם ההקרנות זה סבל לא קטן . והאים אנשים מצליחים לנצח את המחלה בגיל מבוגר כזה יש סיכויי ? אודה לך אים תענה לי בהקדם דחוווף יום טוב לך

מנהל פורום גידולי מוח