כאבי ראש מתחילים אחרי שכיבה של כמה שעות

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

23/11/2016 | 03:40 | מאת: אתי

שלום רב בת 41. בחודשיים האחרונים כאבי ראש לוחצים שמופיעים בלילה כמה שעות אחרי שנכנסת לישון מעין כאב לוחץ שמעיר ובגללו לא מסוגלת להמשיך לישון ומוצאת את עצמי יושבת בסלון בלילות יש לציין שבצעתי mri מוח לפני שמונה חודשים בגלל כאבי ראש ולחץ בעיניים כאבי הראש אז היו בעלי אופי אחר כשקמה כאבי הראש נרגעים חוששת ממש שמא מדובר בגידול האם כדאי לחזור לבצע סיטי או mri? האם כאב כזה מעיד על גידול כאב שמופיע בלילה ונעלם או מוקל משמעותית עם הקימה? תודה רבה מראש על ההתיחסןת

מציעה שתיבדקי ע"י נוירולוג, אשר יאפיין במדוייק את תלונותיך ויחליט אם יש מקום לחזור על הדמית המוח לאחר פרק זמן כה קצר.

01/09/2017 | 15:44 | מאת: עליזה

מעוניינת לדעת מה קרה בהמשך. יש לי בידיוק אותה בעיה. עשו לי אפילו אמ אר איי ולא מצאו משהו חמור. הכאבים בשכיבה לפעמים לא מופיעים תקופה קצרה אבל חוזרים להתרחש אחרי זמן מה.

מנהל פורום גידולי מוח