כאבים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

17/07/2016 | 19:51 | מאת: דורין

התחזק ונהפך למעין "כאב בעצמות" בשני כפות הרגליים. אבל כאב בלתי נסבל! אני לא מצליחה ללכת יותר מחמש דקות או לעמוד על הרגליים. בישיבה פחות כואב לי. ניסתי משככי כאבים חזקים מאד והם לא הצליחו להפחית את הכאב. הייתי אצל אורטופד שעשה סיטי לרגליים ומלבד מספר ציסטות קטנות לא מצא ממצא וטען שהוא לא יודע מהיכן הכאבים. חשוב לציין שבחצי שנה האחרונה בנוסף לכל התחיל לי מעין שלפוחיות צהובות קטנות בכפות הרגלים ( לא מגרדות ולא כואבות) שעכשיו קצת נעלמו בזכות שמוש בתרופה דרמה קומבין. אני בכוונה מציינת הכל כי אני מתה מכאבים ואף אחד לא יודע מה יש לי. וכל רופא מפנה אותי לאחר וככה כמה חודשים. בנוסף אני לא יודעת אם יש קשר בין השניים אבל בחודש האחרון גם החל לי מחנק בגרון כאילו משהו תקוע שם ובאולטראסאונד בגרון לא מצאו כלום אודה לעזרתך

דורין שלום מציעה שתפני לרופא משפחה. פורום גידולי מוח אינו המקום שיכול לתת לך מענה. בברכת בריאות

מנהל פורום גידולי מוח