פירוש לפיאנוח MRI מוח של ביתי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

15/06/2016 | 19:28 | מאת: רותי מזרחי

שלום,בתוצאות הפיאנוח MRI מוח של ביתי בת 17 כתוב "ציסטה רטנציאלית בסינוס מקסילרי שמאלי ועיבוי רירית בסינוס מקסילרי ימני" מעבר לכך-לסיכום : מבני המוח בגדר הנורמה.אציין שהופנתה לבדיקה בגלל כאבי ראש מרובים בסיגנון מיגרנה. אנא תשובתכם אני די מודאגת. תודה מראש רותי

ציסטה רטנציאלית היא שפירה, בד"כ מתגלה באופן אקראי ואינה מחייבת כל טיפול. עיבוי של רירית הסינוס המקסילרי יכולה(לא בהכרח) להעיד על דלקת. כדאי להתייעץ עם הרןפא המטפל.

מנהל פורום גידולי מוח