כאבי ראש שמוחמרים בשכיבה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

21/02/2016 | 01:26 | מאת: אתי

שלום, בת 41 . ב3 שבועות האחרונים כאבי ראש שמעירים משינה ומוקלים במהלך היום .. מדובר על כאב ראש בצידי הראש מעל האוזן שמקשים עליי לישון ומוקלים בישיבה .. הייתי אצל נוירולוג שבצע בדיקה וטען שתקינה אבל חוששת מאוד כי הכאב אינו חולף .. חוששת מאוד מגידול האם כדאי לבצע סיטי או אולי mri באופן פרטי .. חוששת מסיטי כי בצעתי שניים בשנתיים האחרונות .. אשמח לתגובה האם כאב ראש שכזה עלול להעיד על גידול במוח ..

כאב ראש שמעיר מהשינה בדרך כלל מצדיק בירור. האם זה חדש? מה היתה הסיבה שעברת שתי בדיקות CT בשנתיים האחרונות? צריך להביא בחשבון מגוון אפשרויות אחרות כסיבה לתלונותייך.

מנהל פורום גידולי מוח