מנינגיומה פטרו קליבאלית

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/02/2016 | 20:04 | מאת: משה זנתי

ממצא ב-MRI גידול קברנוזי פטרו-קליבאלי ואינפרה טמפורלי שמאלי העוטף את הקרוטיס הקברנוזי . השמאלי. אנה מכם הסבר בשפה פשוטה והמלצה על נירוכירורג הטוב בארץ תודה מקרב לב

יש מספר נוירוכירוגים בארץ בעלי נסיון וידע בניתוחי בסיס הגלגלת. בהצלחה

08/02/2016 | 19:36 | מאת: משה

דר' צהלה שלום את זה גם אני ידעתי חשבתי שהפורום נועד לתת הסבר קצר להדיוטות כמוני אך כנראה שחשוב לכם לשמור אחד על השני יותר ולהראות כאילו שאתם עוזרים לאנשים , אני כמובן מאחל לך כל טוב שבעולם אני יסתדר בלעדייך (את לא היחידה בתחום) ותודה רבה

מנהל פורום גידולי מוח