פריצת דרך מדעית בטיפול בגידולי מח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/01/2016 | 21:10 | מאת: גלעד

שלום, באפריל לפני חצי שנה התגלה במחקר שנגיף פוליו מוחלש יכול לחסל גידולי מח באופן מושלם. הנה הלינק: http://www.re-searches.co.il/?CategoryID=471&ArticleID=14062 האם המחקר מוכר לכם? האם יש עדכון בנושא הנגשת התרופה לציבור החולים? אשמח לתשובה. תודה

גלעד שלום המחקר הזה כמו מחקרים רבים אחרים מוכרים לנו. השימוש בוירוס- פוליו או מסוג אחר מהווים כיוון מחקר חשוב בטיפול בגידולי מוח. לצערי הקביעה של "חיסול באופן מוחלט" בשלב הנוכחי אינה מדוייקת. בארץ נפתחים בקרוב מאד מחקרים חדשים הנעזרים בוקטורים וירליים בגידולי מוח.

מנהל פורום גידולי מוח