AVM

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

15/11/2015 | 20:24 | מאת: שרי

בתי בת 11 אובחן אצלה לפני 3 שנים AVM בגזע המוח, טיפלנו אצל פרופ' חוסה בצינתורים, היום נאמר לנו שאין אפשרות כלל לניתוח מכיוון שזה עמוק מדי, לכן הולכים לכיוון ההקרנות, הילדה מדממת כל כמה חודשים אפילו שטופלה בצינתורים, הרופאים רואים בהקרנות כברירה אחרונה, אנחנו מאוד פוחדים ובדילמה עצומה, הבנו שזה רק 50 אחוז החלמה, האם באמת לא ניתן לנתח?

גזע המוח הוא איזור מאד רגיש והסיכוי לפגיעה נוירולוגית קבועה בניתוח שם הוא גבוה. בכל מקרה, כדאי לקבל תשובה מנוירוכירוג שרואה את הצילומים.

מנהל פורום גידולי מוח