תוצאות בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

09/10/2015 | 07:59 | מאת: דיאנה

שלום רב, קיבלתי תשובות לMRI מבנה תקין של הסינוסים, ארובות העיניים, בסיס הגולגולת והפירמידות. סטייה קשתית של מחיצת האף משמאל לימין התעבות רירית הקונכות התחתונות משני הצדדים. 2. מעבר קרניו-צרביקלי תקין. 3. בגומה האחורית מודגם מבנה תקין של גזע המוח, המוחון והוורמיס. חדר רביעי שמור. מבנה תקין של הזוויות הצרבלו פונטיניות ושל העצבים 7 ו-8 משני הצדדים. מבנה תקין של העצב ה-5 ושל הגנגליון הגסריאני מימין ומשמאל. מבנה תקין של אברוני האוזן הפנימית כולל שבלול, וסטיבולום ותעלות סמיצירקולריות. אוורור תקין של תאי המסטואיד. לאחר הזרקה של גדוליניום לוריד אין עדות להאדרה חריגה. 4. מעל לטנטוריום: ציסטה גליאלית קטנה בתחתית הגרעין הלנטיפורמי משמאל בקוטר של כ-9.7 מ"מ. בקטע הטמפורלי הימני מודגם מוקד בעל רלקסציה מוארכת בקוטר של כ-9 מ"מ. אין סימני דימום. אין עיכוב בדיפוזיה ב-DWI. טיב הממצא הטמפורלי הימני אינו חד משמעי- וסקולופתי? דמיאלינטיבי? כדאי לעקוב. 5. לאחר הזרקה של גדוליניום לוריד אין עדות להאדרה חריגה. 6. מבנה תקין של עצמות הקלבריה ושל הרקמות הרכות ההיקפיות. 7. מבנה תקין של האוכף הטורקי, תוכנו וסביבותיו. 8. מבנה תקין של ורידי המוח ללא סימני פקקת ורידית האם יש סיבה לדאגה?

לא ברור למה בוצע ה MRI, ויש לראות את הצילומים כדי לתת תשובה מדוייקת. מתוך הכתוב- אין עדות לגידול.

מנהל פורום גידולי מוח