תסמינים לגידול במוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

17/06/2013 | 10:30 | מאת: שלומי

אני יודע שלשלוח הודעה כאן זה לא מחליף בשום אופן פנייה לרופא וטיפול מקצועי (שאת זה אני עושה במקביל, רק שזה נעשה באופן איטי שמדאיג אותי) בזמן האחרון (מספר חודשים) אני סובל מעייפות כרונית ולעיתים מכאבי ראש (זה יכול להיות פעם בשבועיים וזה יכול להיות פעמיים בשבוע) ולפני כמה חודשים הייתי מטופל אצל נוירולוגית שלא חשבה שיש מקום לפנות לבדיקות מיוחדות כמו MRI CT וכו' אלא רק הביאה לי מידי פעם כדורים וטיפול פסיכולוגי רפואי. לפני כשבוע התחילה אצלי חולשה ברגל שמאל, תחושה של מין "עייפות" כזאת ברגל, אפילו במנוחה. אתמול התחילה אצלי אותה תחושה גם ביד שמאל וזה מאוד מדאיג אותי. האם יש לי סיבה לדאגה לגבי גידול או שיש הרבה בעיות אחרות שגורמות לתסמינים שיש לי? לאן מומלץ לפנות במקרים כאלה? רופא משפחה? ישירות למיון? תודה רבה.

24/06/2013 | 15:09 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שלומי שלום, תלונות על חולשה כללית ועייפות זה דבר לא נדיר. יש לבדוק את הדבר אם אין סיבה טובה, למשל תרופות, פעילות פיזית או אחר. אבל אם בנוסף יש תלונות על חולשה של פלג גוף יש להתייעץ עם נוירולוג בהקדם האפשרי. אפילו בדיקה ראשונית דרך מיון או מוקד קופת חולים. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח