נקודה שחורה בבדיקת CT במוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

10/06/2013 | 11:25 | מאת: א.א

מבקשת לדעת מה זה אומר: ממצא באונה פרונטלית, הודגם איזור היפודנסי בפרנכימה מוחית משמאל קידמילקרן פרונטלי, לקורלציה אנמנסטית אלה תוצאות בדיקת CT לילד בגיל 10 נקודה התגלתה במקרה לאחר נפילה מאופניים איך אין שום קשר בין הטראומה וממצא (כך נאמר ע"י הרופא) הילד הופנה לבדיקת MRI אך עד אז.... מבקשת לתת קצת הסבר על אילו השלכות מדובר. במילים פשוטות מה זה יכול להיות? בבקשה

14/06/2013 | 11:27 | מאת: ד"ר אנדי קנר

א.א. שלום, אין אפשרות לתת הסברים על צילומי CT בלי לראות אותם. כניראה הממצא לא ברור ונשלחתם לבצע בדיקת MR. בברכה ושבת שלום דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח