פיענוח MRI מח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

01/05/2013 | 15:41 | מאת: עפר

בן 59 בעברי אוטם טמורלי שמאלי בדיקת MRI מוקדי אות גבוה מרובים בערכי FLAIR וב- T2 בחומר הלבן הסביב חדרי ותת קליפתי בשתי ההמיספרות של המוח הגדול. לאחר הזרקת גליניום לא הודגמו האדרות פתולוגיות בפרנכימת המוח. מוקדי אות גבוה כמתואר בחומר הלבן ,האבחנה המבדלת יש להביא בחשבון שינויים דמיאלינטיביים או שינויים איסכמיים. הדגמה תקינה של האוזניים. הדגמה תקינה של גזע המוח והמוחון.

05/05/2013 | 12:55 | מאת: ד"ר אנדי קנר

עפר שלום, יש להתייעץ עם נוירולוג, מומחה לשבץ מחי. הפורום כאן לשאלות לגידולי מח בלבד. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח